Nazaj na izdelke

Vračila in menjave

Kupec ima pravico, da v 14-ih dneh od dneva prevzema naročenega blaga trgovcu na elektronski naslov info@etrgovinica.si sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Za čas odstopa od pogodbe se štejeta dan in ura prejema sporočila na zgoraj navedeni elektronski naslov o odstopu od pogodbe. Za datum vračila blaga šteje dan, ko je bilo blago poslano trgovcu. Blago je potrebno vrniti trgovcu najkasneje v roku 14 dni po oddanem sporočilu o odstopu od nakupa. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni kupca je strošek vračila blaga trgovcu. To je edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni kupca in se obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od vrste pošiljke.

Za odstop od pogodbe je potrebno oddati zahtevek na spletni povezavi ter natisniti dokument in ga priložiti k pošiljki:

Spletna povezava za oddajo zahtevka: https://msup.si/returns/?lang=si

Potrošnik blago vrne na naslov:

MS UP d.o.o.

Ulica Mirka Vadnova 22

4000 Kranj

Blago, ki ga kupec vrača mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini, kot ob trenutku prejema blaga s strani kupca, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je količina blaga zmanjšala, ne da bi bil za to odgovoren sam kupec.

V primeru, če kupec v času med prevzemom in vrnitvijo blaga zaradi odstopa od pogodbe uporablja, ima trgovec nasproti kupcu pravico uveljaviti zahtevek za povračilo zmanjšane vrednosti blaga zaradi kupčeve uporabe. Kupec ni upravičen vračati blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, ali je zapečateno, kupec pa je po prejemu izdelka odprl pečat.

Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja izdelka.

Vračilo prejetih plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od dneva prejema vrnjenega blaga. Zaradi zagotavljanja sledljivosti, točnosti in pravočasnosti vračila se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.

Blaga, ki je hitro pokvarljivo, ali mu hitro poteče rok trajanja, ni dovoljeno vračati.

V kolikor je kupec naročil napačno blago in ga želi zamenjati, krije stroške poštnine (novega oz. zamenjanega blaga) sam.

Potrebujete pomoč?

Če imate kakršnekoli težave, nas kontaktirajte.

Naročanje po telefonu
018282795
icon-box-image

Kvalitetni izdelki

Skrbno izbrani izdelki samo za vas in vaše najdražje.

icon-box-image

Varen nakup

Varen spletni nakup s kartico ali gotovino ob dostavi.

icon-box-image

Hitra dostava

Hitra dostava na vaš dom.

icon-box-image

Vedno tukaj za vas

Po uspešno oddanem naročilu bomo za vse poskrbeli mi.

ŽELIŠ 10% POPUSTA NA KATERIKOLI IZDELEK? 😍

NE ZAMUDI NAŠE RAZPRODAJE! ✨

  • HITRO SE PRIJAVI! ✉️🎁

Strinjam se, da eTrgovinica uporabi moje osebne podatke iz tega obrazca za neposredno e-poštno trženje. Podatki bodo obdelani v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja področje varstva osebnih podatkov. Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete.