Nazaj na izdelke

Piškotki

O tej politiki piškotkov

Ta Politika piškotkov pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. podatke, ki jih zbiramo z uporabo piškotkov in kako se ti podatki uporabljajo, ter kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, hranimo in varujemo vaše osebne podatke, glejte našo politiko zasebnosti.

Svoje soglasje lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani.
Več o tem, kdo smo, kako se lahko obrnete na nas in kako obdelujemo osebne podatke v naši politiki zasebnosti.
Vaše soglasje velja za naslednje domene: etrgovinica.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih kosov informacij. Shranijo se v vašo napravo, ko je spletno mesto naloženo v brskalnik. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, ga naredimo varnejšega, zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo in razumemo delovanje spletnega mesta ter analiziramo, kaj deluje in kje ga je treba izboljšati.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev tudi naše spletno mesto uporablja piškotke prve in tretje osebe za več namenov. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki se uporabljajo na naši spletni strani, so namenjeni predvsem razumevanju delovanja spletne strani, interakciji z našo spletno stranjo, varovanju naših storitev, zagotavljanju oglasov, ki so za vas pomembni, in vam skupaj zagotavljajo boljšega in izboljšanega uporabnika izkušnje in pomagajte pospešiti vašo prihodnjo interakcijo z našo spletno stranjo.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Nujni: Nekateri piškotki so nujni, če želite doživeti polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočamo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje kakršnih koli koli varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Ti piškotki na primer omogočajo prijavo v svoj račun in dodajanje izdelkov v košarico ter varno odjavite.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo podatke, tako da število iskalcev spletnega mesta, število edinstvenih raziskovalcev, katerih stran spletnega mesta so obiskani, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro deluje spletno mesto in kjer koli je treba izboljšati.

Trženje: Na naših spletnih straneh so oglasi. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikazujemo, tako da tako za pomembne. Ti piškotki nam prav tako pomagajo spremljati učinkovitost teh oglaševalskih akcij.
Podatki, shranjeni v teh piškotnih, lahko tretji ponudniki oglasov uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot videoposnetke, ali skupno rabo vsebine spletnega mesta na platformah družbenih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljše in učinkovitejše izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko nadziram nastavitve piškotkov?

Če se pozneje med sejo brskanja odločite spremeniti svoje nastavitve, lahko na zaslonu kliknete zavihek »Politika piškotkov«. To bo znova prikazalo obvestilo o soglasju, ki vam omogoča, da spremenite svoje nastavitve ali v celoti umaknete privolitev. Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da piškotke blokirate/izbrišete. Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Potrebujete pomoč?

Če imate kakršnekoli težave, nas kontaktirajte.

Naročanje po telefonu
018282795
icon-box-image

Kvalitetni izdelki

Skrbno izbrani izdelki samo za vas in vaše najdražje.

icon-box-image

Varen nakup

Varen spletni nakup s kartico ali gotovino ob dostavi.

icon-box-image

Hitra dostava

Hitra dostava na vaš dom.

icon-box-image

Vedno tukaj za vas

Po uspešno oddanem naročilu bomo za vse poskrbeli mi.

ŽELIŠ 10% POPUSTA NA KATERIKOLI IZDELEK? 😍

NE ZAMUDI NAŠE RAZPRODAJE! ✨

  • HITRO SE PRIJAVI! ✉️🎁

Strinjam se, da eTrgovinica uporabi moje osebne podatke iz tega obrazca za neposredno e-poštno trženje. Podatki bodo obdelani v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja področje varstva osebnih podatkov. Svoje soglasje lahko kadar koli prekličete.